expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

adsense reklamları

11 Ekim 2015 Pazar

Güçlü Bir Antioksidan


Doğadaki en güçlü antioksidan tam olarak ayaklarımızın altında. Sadece ayakkabıları çıkarıp yürümek gerek. Aslında çoğunuz yerin ne kadar güçlü bir tedavi etkisine sahip olduğunu öğrenince şaşıracaksınız. Tabi maalesef modern dünyada bu tedavinin pek bir yeri yok ve ayakkabısız sokakta yürüyüş yapan insanları da görmek mümkün değil. Çıplak ayakla yürüyüşün insan sağlığında haddinden fazla büyük etkileri vardır. İnsanın buna inanması çok zor ama bu bir gerçek ve ispatlanmış bir olay. 
1- Eklemlerinizde ağrı varsa, vücutta şişkinlik varsa, kan şekeriniz yüksek veya kiloluysanız çıplak ayaklarla hergün müsait ortamlarda yürüyüş yapın. Çıplak ayakla yürüyüş yapmak için en müsait yer sahil olabilir. Zira sahildeki kumlar ıslak olduğu için en iyi iletken olup yerdeki elektronları sizin vücudunuza iletir ve bütün vücutta dolaşmaya başlar. Eğer sahile uzaksanız yada bulunduğunuz yerde deniz yoksa diğer bir seçenek olarak toprak yada çimenlik bir alanda olabilir. Çıplak ayaklarla yürüyüş yapın bu yol elektronları sizin vücudunuza iletmesini sağlar.

2- Çıplak ayak yürüyüş kanınızın sulanmasını sağlar kan basıncını ve kolestrolü düşürür, kalp atışlarının yavaşlamasını sağlar ve buda mutluluğa sebep olur.

Yazar admin : Antrenör Damon Niazi


Daha fazlası için www.dambuli.com tıklayınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder